|
Колеги,, преди няколко дни се чух с мой приятел в щатите - и за малкото време, в което успяхме да комуникираме неизменната тема за БМВ Е30 се вряза в разговора, като се замисля даже преобладаваше. Та покрай хвалбата му, че вече се качил на автентична М-ка от верният модел, която догодина ще рециклира мина и моята - с двигателя М20 Б25, който ми е в гаража. Вариантите за турбиниране категорично отпадат,,, самата идеята за автомобила е съвсем различна, но събеседникът ми ми даде съвет и насока за механичен компресор - който в САЩ бил доста широко разпространен при всякакъв вид автомобили. Ако модератора също е съгласен - да разискаме тази интервенция и резултатите от нея, тъй като на първо четене - след това, с което се запознах и информацията, която намерих ми изглежда добър вариант за кола в автентичен вид, чиято цел ще бъде да носи наслада от шофирането и - само през почивните дни, без каране по писти. Моля ако някой колега е правил въпросната интервенция - да сподели за резултата. Целта ми е ако е възможно да се внесе повече яснота за този начин на засилване на мотора - широко използвано зад океана.
|