MP3, DVD, TV, усилватели, колони.
05 Дек 2013 23:25
Така, Е30-ката е с Kenwood KDC-W3534. Гледах му опциите и трябва да свири mp3. Записах диск, пускам го песните тръгват, но няма звук.. С аудио СД никакъв проблем... Записани са на най-бавната скорост и всичко трябва да е точно, тръгват на друга кога.. Какво мислите?
05 Дек 2013 23:30
Проблема е най-вероятно хардуерен.
06 Дек 2013 08:45
на стария алпин имах възможност да избирам между сд и сд/mp3 и при първото не познаваше диск с мп3. разгледай пак настройките.
06 Дек 2013 19:09
не се знае дали панела на цд-то, може да е от по късен модел, а дъното да е по старо ... и да чете само ЦД ... мп3-не ... случвало ми се е с панасоник ... един господ знае защо е така ...
06 Дек 2013 20:37
dafy написа:не се знае дали панела на цд-то, може да е от по късен модел, а дъното да е по старо ... и да чете само ЦД ... мп3-не ... случвало ми се е с панасоник ... един господ знае защо е така ...
Ако беше така изобщо нямаше да разчита имената на файловете, а директно щеше да изкара Еррор

В случая разчита файла и съответно информацията от носителя, но не я декодира правилно щом няма звук. Може проблема да е както в софтуер така и в омазан декодер. И двата варианта значат едно - Крокчо, търси си Бекерче или BMW Blaupunkt
06 Дек 2013 20:46
бизнес сд23 ще е, ама кога..
06 Дек 2013 21:11
мен не ми хареса и може би да го продавам
06 Дек 2013 21:29
има такива хубави Alpine, Pioneer, Becker/както вече споменахме/ и много други истински марки ... защо всички искат оригинално БМВ си-ди ... като то е отживелица ...
и все пак всеки си знае ...
аз слушам на Pioneer DEH-4000 UB - не е кой знае какво, но ме устройва ... червена подсветка с бели букви на дисплея ... приятно ...
има и далеч по-добри ... но са си цифра ...
06 Дек 2013 21:46
имам 5000уб, на добра цена със скрита флашка, и бутони и дисплей в амбър цвят. има и дистанционно