Кабела и на двата края беше с кръгла букса като този:
Първоначално исках да намеря още една женска букса и според показаната схема да й запоя 6 кабелчета който да наредя на мястото на букса C2 на CD-то (намерих подобни кабелни обувки и мога да мина без зелената букса) Целта беше да запазя оригиналния кабел здрав, в случай, че реша да го продавам, преместя на друг плеър и т.н. След едноседмично обикаляне по магазините в града и търсене в интернет така и не намерих нужната букса и се принудих да срежа единия край на кабела и да махна кръглата букса. Тогава ми направи впечатление, че има разлика в подредбата на кабелите от показаната схема, отворих буксата която излиза от чейнджъра и видях, че и там жълтия и виолетовия кабел са разменени - жълтия е горе в ляво, а виолетовия е долу в центъра. Целта на поста ми е ако някой си е купил същия кабел като мен и някак успее да си намери кръгла женска букса към която иска да запои зелената букса която влиза в гнездо С2 да има в предвид, че двата кабела са разменени, а не както са показани на схемата от нета.
Аз ги наредих в буксата на CD-то по следния начин: виолетовия на 12 пин, зеления на 10пин, синия на 7 пин, черния на 9 пин, жълтия на 11 пин, червения на 8 пин и всичко работи както трябва.