Или как да подготвим Е30-ката за писта.
25 Мар 2015 11:45
Абе, Кроки... когато не си сигурен в нещо, просто попрочети малко, преди да пишеш, бе момче...
Защо реши, че тази разпънка не ляга върху кантът на бомбето? Само защото фланците са пълен кръг, а не изрязани ли?
25 Мар 2015 13:29
От снимките, които си пуснал оставам с такова впечатление.
25 Мар 2015 15:37
Моля те, не пиши повече с какви впечатления оставаш от това или онова, защото освен, че става ясно на всички какви бездни на техническа безпросветност имаш да преодоляваш, също така пълниш темата с безсмислици.
Пиши само когато си сигурен в нещо. Ако не си сигурен - просто попитай. Ще ти се отговори.
В този случай ще приема, че не си изказал абсурдбото твърдение по-горе и ще игнорирам с какви впечатления си останал. Да приемем, че си задал въпрос. Отговарям:
Няма никакво значение каква е формата на фланеца. Не пречи да се законтри към канта на бомбето, (в случая на рязан фланец - от вътрешната страна на бомбето, а в случая на цял фланец - по целия кант, т.е. да влезе около кантът с малък допуск, почти "размер в размер"), но и не помага. При нерегулируемите стойки, това може и да не се получи, защото фиксираната им дължина може да не е достатъчна, за да се законтрят фланците към кантовете на бомбетата. При регулируемите това е възможно.
Във всички случаи, обаче, законтрянето на фланеца към бомбето няма никакво значение и не носи никакви реални ползи, защото когато фланците се стегнат здраво към бомбето, силите на триене между фланеца и бомбето са толкова големи, че те няма как да приплъзнат едно спрямо друго, за да им трябва законтряне. Това е аналогична ситуация на тази, при която се слагат фланци между главината и джантата - това, което държи целия пакет "джанта-фланец-главина" като заварен, не е якостта на огъване на болтовете, а силите на триене, породени от затягането им.
Понеже съм почти напълно сигурен, че няма да можеш да си извадиш практически извод от всичко обяснено по-горе, ще го направя вместо теб:
Фланецът трябва да има възможно най-голяма контактна площ с бомбето и особено около зоните на затягане на гайките. Точно поради това, чисто правият фланец (в една равнина) е най-неподходящият за предна разпънка, а хубавите фланци са или нагънати (когато са изработени от листова стомана), за да следват "релефа" на бомбето, или профилни (когато са изработени от леки метали), каквито са тези на разпънката, която обсъждаме в тази тема.
25 Мар 2015 16:24
Благодаря за споделената информация. Въпреки подигравателния тон на моменти, ми беше полезна.
25 Мар 2015 19:44
Момче, тонът ми е според неадекватните ти писания. Ако исках да е подигравателен, нямаше да изпиташ никакво съмнение.
Не стига, че ти обръщам специално внимание, да ти обяснявам "А" и "Б", ами и ще ми правиш заблежки за тона?!? Вече доста пъти те хващам да се изказваш МНОГО неподготвен, което ме навежда на мисълта, че най-малкото те мързи да започнеш да се ограмотяваш.
Оттук натам, видя ли неадекватно мнение от твоя страна, директно ще трия, вместо да се хабя да те ограмотявам
25 Мар 2015 22:57
аз може да съм кух, ама.. като си направиш камбъра примерно и нахлузиш разпънката и всичко отиде на кино, как го оправяш?
25 Мар 2015 22:59
convertible написа:аз може да съм кух, ама.. като си направиш камбъра примерно и нахлузиш разпънката и всичко отиде на кино, как го оправяш?
Маха я, за да го настрои, писва му и ми я продава
25 Мар 2015 23:46
convertible написа:аз може да съм кух, ама.. като си направиш камбъра примерно и нахлузиш разпънката и всичко отиде на кино, как го оправяш?
Не знам защо правиш връзка между камбъра и разпънката, но имам известно подозрение...
Лично мое виждане е, че разпънката се слага, за да стабилизира предницата, а не за корекция на събрани вече бомбета и/или камбър по този начин.
IvanB написа:Маха я, за да го настрои, писва му и ми я продава

Ще ти опре в колектора на М40-то.