Благодаря, благодаря

В неделя след Сбирката (беше уникално

) се видях с един пич и той случайно подхвърли, че братовчед му продавал някакво БМВ. Оказа 30ка, гаражна.На 02.09 вече бях в Пещера да видя какво точно има, от любопитство. Сив седан, двоен стоп,целия в паяжини и малко прах. Запали сравнително бързо, ръжда има зад всяка от гумите като пред пасажера е най-много, някога е кипвал акумулатор и от киселината е разядена изолацията отдолу и има повърхностна ръжда по "чинията" на акумулатора.Нищо друго не открих

1985 година, М10Б18 с хидравлика, син салон в страхотно здраве с подглавници отзад, предните седалки имат нещо като калъфки които са зашити отдолу, което ме навежда на мисълта, че тапицерията на седалките е нова.Има подгряване на пръскалките и допълнителни светлини за багажника, което май е екстра, колегите с двоен стоп нека кажат. Надявах се на купе с люк, но и това става

Собственика...това е класика

Оказа се човек на 65 години, които я купува 90-та година и 25 години тази кола е негова

Имах няколко дни за размисъл и на 12.09 я отнесох

Като бонуси има напукано табло, липсваща дръжка на задна лява врата, счупена дръжка на жабката, запалване с копче и ел. антена за която е копчето на таблото.Има и някаква неработеща аларма и почти пълен комплект инструменти.Никога не е имала задни тонколони, странно.И най-големия бонус, който още не е потвърден на 100%

Както вече казах, колата ме изуми.Не съм очаквал такъв вървеж от М10.Супер еластична, най-вече извънградско от 60 до 110-120км/ч.Два дена усмивката не ми слезе от лицето докато я карах.Чак ме е жал да я разглобя
А плана е комбито, но в седан вариант