Switch to full style
Покажете си Е30-ките и споделете най-хубавите си моменти с тях.
Добави отговор

Баба Яга

23 Сеп 2015 19:40

Здравейте, привет, hello на всички.През последните две седмици нямах интернет у нас :censored: и все не можех да се похваля :hihi: Тъй като си убих комбито (за което съжалявам страшно много) и тъй като без Е30 не се живее се сдобих с една баба.
Изображение
На ето толкова оригинални километри :mrgreen:
Изображение
С този страашен мАтор :hihi:
Изображение
За сега толква, по-късно ще се разпиша по обстойно, но искам да кажа, че това чувство да караш стоково Е30 без почти никакви побългарявания и с този мотор е нещо Великолепно за мен :roll: :oops:

Re: Баба Яга

23 Сеп 2015 20:11

М10 с хидравлика, късметлия си значи :D Честито, и безаварийно с тази :D И дай повече снимки и инфо, на пръв поглед доста добре изглежда :thumbsup:

23 Сеп 2015 20:17

Честито и безаварийно ! :clap:

П.С. Двойните стопове май станахме повече от тройните. :twisted: :hihi:

23 Сеп 2015 20:17

Честито :clap:
Увеличаваме двоен стоп флотата, харесва ми. Разкажи по-обстойно за колата, как я намери, какво е належащо да се прави ... Ако имаш нужда от двоен стоп части свиркай, ако имам ще помогна.

23 Сеп 2015 20:20

Май наистина всяка новопредставена кола е двоен стоп :D

23 Сеп 2015 21:21

Честито и от мен :thumbsup:
Радвам се, че бързо се завърна с 30-ка след инцидента с комбето :thumbsup:

24 Сеп 2015 00:15

Благодаря, благодаря :) В неделя след Сбирката (беше уникално :thumbsup: ) се видях с един пич и той случайно подхвърли, че братовчед му продавал някакво БМВ. Оказа 30ка, гаражна.На 02.09 вече бях в Пещера да видя какво точно има, от любопитство. Сив седан, двоен стоп,целия в паяжини и малко прах. Запали сравнително бързо, ръжда има зад всяка от гумите като пред пасажера е най-много, някога е кипвал акумулатор и от киселината е разядена изолацията отдолу и има повърхностна ръжда по "чинията" на акумулатора.Нищо друго не открих :shock: 1985 година, М10Б18 с хидравлика, син салон в страхотно здраве с подглавници отзад, предните седалки имат нещо като калъфки които са зашити отдолу, което ме навежда на мисълта, че тапицерията на седалките е нова.Има подгряване на пръскалките и допълнителни светлини за багажника, което май е екстра, колегите с двоен стоп нека кажат. Надявах се на купе с люк, но и това става :hihi: Собственика...това е класика :hihi: Оказа се човек на 65 години, които я купува 90-та година и 25 години тази кола е негова :shock: Имах няколко дни за размисъл и на 12.09 я отнесох :hihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Като бонуси има напукано табло, липсваща дръжка на задна лява врата, счупена дръжка на жабката, запалване с копче и ел. антена за която е копчето на таблото.Има и някаква неработеща аларма и почти пълен комплект инструменти.Никога не е имала задни тонколони, странно.И най-големия бонус, който още не е потвърден на 100% :twisted:
Изображение

Както вече казах, колата ме изуми.Не съм очаквал такъв вървеж от М10.Супер еластична, най-вече извънградско от 60 до 110-120км/ч.Два дена усмивката не ми слезе от лицето докато я карах.Чак ме е жал да я разглобя :hihi:
А плана е комбито, но в седан вариант :twisted:

24 Сеп 2015 00:31

Супер изглежда,значи да очакваме това да е скоро с 28цата ?

24 Сеп 2015 00:40

Супер е!
Осветлението на багажника не е често срещано, да. А отзад нямаш колони, понеже е опоскания вариант, с часовник вместо оборотомер, затова и радиото е в центъра. Често излизат без радио тези варианти. Имаш най-базовото оборудване => леко шаси. Ще усетиш разликата с комбито, смятам ще ти хареса. Успех с нея и безаварийни, ръждите ги отстрани навреме ти препоръчвам.

24 Сеп 2015 09:05

Преди няколко дни я мерих-1040кг :D Ръждите са сред първите неща които ще се правят по нея :)
Добави отговор