След около година търсене на хубаво 30ка, без фрапиращи ръжди, "селски тОнек", 23 прехвърляния без договори и пет запора - вече си мислех че няма да имам никакъв успех в намирането... даже си купих е36

(която грешка бързо поправих), една вечер копая из нета, както всяка свободна минута и попадам на комби... сивичко с много неясни снимки. Както и да е, в крайна сметка отидох и купих колата - собственост на дългогодишен служител на министерство на транспорта (на доста висок пост), накратко човека ми разказа как колата е поддържана безкомпромисно, има я от 14 години и се налага да се раздели с нея защото няма климатик, а жена му има сърдечни проблеми и това представлява проблем. Прекрасни възрастни хора, жената се разплака и ме помоли да им пращам снимки от време на време. Всичко по колата беше в оригинално и работещо състояние с изключение на доста крушки по таблото и оборотомера който бе отказал още преди около 10 години. Първата ми работа беше да я измия и огледам за забележки - от това разбрах, че имам два стопа и фарове за смяна и заден панел боядисан от "майстор" по неясна причина.
Ще кача малко снимки от късна есен когато я взех, в момента колата спи зимен сън и с нетърпение чакам да се позатопли времето:

Намерих и салон от едишънка (пълен комплект), като се наложи да сменя страницата на шофьорската седалка, но мисля че стана добре:

Смених всичкото крушки по таблото и сложих един веф, да свири нещо:
Последна промяна
Reloader на 08 Фев 2017 22:36, променена общо 1 път