Здравейте момчета,
В тая тема ще стане на въпрос за една обикновена трийска, без големи подобрения по нея. Общо взето винаги съм се стремял до достигна едно задоволително заводско излъчване. Колата си е 324d и разбира се е далече от вървене или да се ползва за дрифтове или някакви такива дивоти. Просто това е кола, която се ползва всеки ден от студент и целта е да не ме оставя никъде по пътя и да е сигурна, че когато и да се кача в нея винаги ще запали и ще ме закара до мястото, където трябва да стигна. Разбира се при едно по-добро стечение на обстоятелствата и при подобряването на финансовото ми положение след като приключа с моето образование проекта може да започне, но отново ще се придържам максимално към оригиналния вид на колата.
Колата е взехме от наш приятел, който си има собствен сервиз и е изключителен табиетлия и колата беше максимално подържана, но за жалост беше занемарил купето и имаше невероятно много забележки по него.

това е първата снимка от когато е взехме.

Разбира се покарах колата в това състояние, че пусти мерак все пак ми беше първата кола
След това закупихме нови прагове,вежди, всички необходими железа, препарати за след боядисването да бъде намазана из основи, дори си купихме ЦО специално за да е изкърпим. Снимки точно от целия процес нямам, но това са част от тях:

тука съм на бала на сестра ми

тава е майстора ( чичо ми, с който работихме по колата )
Едно от малките намесвания по външния вид на колата от моя страна е почервяване на стоповете, че нейните оригиналните бяха уникално зле ( както са и днес де

)

плакала е !

финалния резултат.
След това си закупих бели мигачи от колегата laviatan

бяха освежени по-голямата част от пластмасите по екстериора на колата.
Вътре дизелчето се сдоби с M-tech I волан и рекаро седелка.

Общо взето това е много на кратко описанието на колата, а да не забравя да спомена, че макар да е чист дизел колата е излязла от завода с доста интересни екстри. Има подглавници отзад, подлагътник, 4 диска и ABS
Сегашното състояние на колата е от това:

Поздрави момчета и нека да пазим и да се грижим за тези красавици, както те го заслужават!