Switch to full style
Покажете си Е30-ките и споделете най-хубавите си моменти с тях.
Добави отговор

Една катафалка

17 Юли 2013 14:58

Та накратко.. Поредното комби.. ама съм си казал че тоя път ще е и последното.. Че предните като ги взема и ме изнервят много и са в мобиле.бг...
Те така.. Падна на оферта.. взех го.. и се почна..
Тъкмо ходих до Варна да го прибирам.. за 1000лв с 2 комплекта джанти очаквах да ме предаде по пътя и си взех аварийна кола с яко въже.. Но до там не се стигна.. Успях да се прибера без проблеми 200км..
Тук тъкмо я взех:
Изображение

Та прибрах се в русе и почнах да издирвам пробемите и тяхното решение.. Първо видях че някой маняк си е слагал едни подложчици да вдига задницата..
Изображение

Обаче силно впечатление ми направи че задницата иска да си ходи на ляво на дясно.. както и някакви удари из по отдолу.. Та се стигна до смъкване на моста и пълна ревизия.. Тампони, втулки, накладки, жила..
Изображение

Успоредно с това и сложихме малко по ниски пружинки
Изображение

Изображение

Та обслужих и мотора (м40ката която си претракракракракваше) Обаче в последствие реши да ме остави на изхода на велико търново.. И се наложи да ме прибират на въже до Русе.. Доста се чудих какъв мотор да сложа.. Пластмаса или Чугун.. И за щастие ми изпадна от един познат мотор след пълна ревизия от човек на който му имам доверие.. Та извадихме фешън боядисаната м40ка с плетени колектори и сложихме м20 в коша.. :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

след като м20ката си зае мястото.. се провери и обслужи.. Сложих нов радиатор от м52б28 с клима, нова водна помпа, термостат и накрая виско което реши проблема с греенията дето ме бяха вкарали във филм.. :hihi:

Обаче докато слагахме кардана ми направи впечатление, че единия шарнир му е прецакана резбата и се установи, че някой е завил болт, който не трябва да е такъв и е прецакал шарнира.. Отделно че тампоните на носачите бяха обърнати на обратно.. И айде.. Сменихме отпред тампони, шарнири и биалетки.. :hihi:

До няколко седмици съм решил да мина на хидравлична рейка, щото м20то тежи и в момента правя малко мускули на място :hihi:
Отделно вече почвам да се занимавам и с външният вид.. Понеже до сега гледах колата да е сигурна..
Е за сега това от мен.. и от "поредната" :hihi:

Re: Една катафалка

18 Юли 2013 00:23

Честито. От към екстри и интериор как е?

18 Юли 2013 08:45

От към екстри.. Има ел. стъкла и клима.. която поради причина че ми трябва компресор със стойка за м20 не работи в момента и ползвам мексикански климатик :hihi:

Интериора си е на мястото.. само че прдните седалки са от е36.. Имам си и щората за багажника, която скоро време ще ходи на ремонт че плата в краищата се е позакъсал..

18 Юли 2013 12:46

Това трябва и в СФ да видя как да го оправя че и от двата края ми се поразпрала от металната пръчка :hihi:

18 Юли 2013 13:52

Зашива се при тапицер.

18 Юли 2013 15:45

Едно ново парче в края.. залепено и с декоративен шев :)

28 Юли 2013 22:02

:hihi:

Изображение

Изображение

02 Яну 2026 04:50

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

23 Мар 2026 04:03

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Добави отговор