Да ви покажа и аз моето купе.Колата е 90 година 316 с м40.Купих си я от първи собственик,един доктор германец.Всъщност я купих от жена му,тя е карала колата последните 10-12 години(малко като Горублянски търговец звуча май

).Като я взимах ми каза,че са и сменяли едно съединение и трябвало да се обезвъздуши,както и да е повярвах и,и обезвъздуших колата,но като тръгнах след около 2 километра си хвърли водата,оказа се,че термостата не отваря и радиатора е пукнат.Прибрах си до нас и се заговорих с един познат и ми каза обади се на собственика и кажи какво се е случило,по принцип до две седмици ако се случи нещо по колата,може да поеме разходите по ремонта.Не ми се вярваше,но вечерта позвъних и обясних какво се е случило,и наистина на другия ден човека дойде с някакъв автомонтъор и погледна колата.Натовариха я на някаква платформа и ми я върнаха със сменен радиатор и термостат. Немога да повярвам,колко коректен беше човека.Ето я и колата.

- IMG_0068.JPG (643.68 KiB) Прегледано 13883 пъти

- IMG_0071.JPG (689.98 KiB) Прегледано 13883 пъти
Не е нищо особенно,немска е Е30ка без никакви екстри,има само малкия борд.Като цяло е доста запазена,не съм гледал за ръжди отдолу.Погледнах само в коша и в багажника там е идеална.Салона е доста запазен,но шоф. седалка е сменяна,с оригиналното радио си е.Окачването е доста добре,отдавна не бях карал толкова стегната кола.За мотора какво да кажа М40 си е,трака си както повечето М40ки

Имам си и оригинални инструменти.

- IMG_0074.JPG (546.88 KiB) Прегледано 13883 пъти