Така като за начало този път найстина си купих пълна скрап купе голо на пушка без окачване и интериор и т.н по документи м20б20 без да се знае къде е блока с който е излезнало от завода но останалата част от документацията е на мое име .... Ето снимки как изглежда след като го стоварих от пътната помощ. Напазарувах малко части колкото да не трябва да го смета с метлата докато му дойде времето да се занимавам с него и малко железа в коша след като им изтрескам една пълна ревизия ... та идеята ми е м20б23 с мотроник инсталация и компютър,маслено охлаждане,кутия GT260 и кардан с голямото каре + голям диф
Започнах играта с ламарините но не ми остава много време да снимам ето тук съм изрязал дъното дето винаги си гният като си немърлив тук е изкърпено мазано с ръждопреобразувател и грунд и ще се продължи с обработката а така изглежда отвън с насадената кутийка от донорчето
Ето малко материял от тия дни малко игра с кутията при акумолатора изкурпена и намазана с ръждопреобразувател Пода на пасажера вече без дупки и намазан с ръждопреобразувател Ще се сменяват и легена и магарето,че и тях са ги нападнали молците
Днес продължих малко борбата с ръждата Така изглеждаха и 2те стойки на пружините към купето изрязах всичко дето беше изгнило и насадих"новите стойки" ето така изглежда от външната страна а така изглед от към дифа Демонтирах задния мост и резервоара резервоара е изгнил а моста е скъсан при болтовете за дифа Изчистих ръждите и оставих ръждопреобразователя да си свърши работата
Още малко снимки от тия дни Грунд след ръждопреобразувателя После още една основа върху грунда ама забвавих да я снимам и след това шегрен И Боя да не се набива прахта по шегрена Малко освежаване на гредата от задния мост Смяна на изгнилото легенче със здраво И стойката която държи бушонното табло