Колеги от около 2 месеца се вкарах във новия проект ... станах член на новата стара секта , а именно Е30! Както навсякъде пише всеки бмв ентусиаст рано или късно си взима Е30 ... Та ето да представя новата придобивка в която смятам да вкарам много любов , пари и труд за да я направя така както е била преди 24 години , а дори може и по-добре ... Малко данни за колата: Натурална Германка 90-ти набор внесох я преди 2 седмици , последните 5 години е седяла в гараж и е била спряна от движение(хер Гюнтер някъде е изгубил документите), но преди 2 месеца са изкарани чисто нови такива и имах възможността да я взема ! На километраж пише 141000 км дали са реални не ме интересува , но това което ме кара да вярвам ,че е така е изключително запазената ходова част и оригиналния гюрук ! Двигателя е м20б20 , който обслужих още като дойде колата .... Вътре привидно захабен кожен салон (бежов) с подгрев нали е Германка ... Имаме стандартни екстри : хидравлика , абс , 4 ел стъкла , ел. гюрук , лети 15-ки ББС ! От тук нататък проекта смятам да го започна напълно на пролет и идеите са ми за нова боя , претапициране на салона , по-ниско окачване , по-големи и широки джанти и т.н. (това са по-основните неща) ... Ако намеря и М тех 1 ще се опитам и него да го събера ... Та това са ми идеите като цяло ... Ето и няколко снимки ...

Понеже снимките са от преди 2 месеца , нещата които съм допълнил са : Врата (пасажерска от колегата IvanB), Хардтоп (оригинален) , антена , едно ЦД дет го намерих в къщи , ксенон

, предна М тех 1 броня и обслужването за да бъде перфектна не го броя ! Обновленията ще ги попълвам по-нататък в темата като се започне същината