Switch to full style
Покажете си Е30-ките и споделете най-хубавите си моменти с тях.
Добави отговор

Още един Кабриолет в България

15 Фев 2014 16:52

Колеги от около 2 месеца се вкарах във новия проект ... станах член на новата стара секта , а именно Е30! Както навсякъде пише всеки бмв ентусиаст рано или късно си взима Е30 ... Та ето да представя новата придобивка в която смятам да вкарам много любов , пари и труд за да я направя така както е била преди 24 години , а дори може и по-добре ... Малко данни за колата: Натурална Германка 90-ти набор внесох я преди 2 седмици , последните 5 години е седяла в гараж и е била спряна от движение(хер Гюнтер някъде е изгубил документите), но преди 2 месеца са изкарани чисто нови такива и имах възможността да я взема ! На километраж пише 141000 км дали са реални не ме интересува , но това което ме кара да вярвам ,че е така е изключително запазената ходова част и оригиналния гюрук ! Двигателя е м20б20 , който обслужих още като дойде колата .... Вътре привидно захабен кожен салон (бежов) с подгрев нали е Германка ... Имаме стандартни екстри : хидравлика , абс , 4 ел стъкла , ел. гюрук , лети 15-ки ББС ! От тук нататък проекта смятам да го започна напълно на пролет и идеите са ми за нова боя , претапициране на салона , по-ниско окачване , по-големи и широки джанти и т.н. (това са по-основните неща) ... Ако намеря и М тех 1 ще се опитам и него да го събера ... Та това са ми идеите като цяло ... Ето и няколко снимки ...

Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение

Понеже снимките са от преди 2 месеца , нещата които съм допълнил са : Врата (пасажерска от колегата IvanB), Хардтоп (оригинален) , антена , едно ЦД дет го намерих в къщи , ксенон :hihi: , предна М тех 1 броня и обслужването за да бъде перфектна не го броя ! Обновленията ще ги попълвам по-нататък в темата като се започне същината :)

Re: Още един Кабриолет в България

15 Фев 2014 19:39

Радвам се, че ме послуша! :chug:

15 Фев 2014 21:03

Много двойни стопове взеха да изникват в последно време... :shock:
Успех с проекта, колега, дано да й върнеш целия блясък, както заслужава. :thumbsup:

15 Фев 2014 21:06

Ще стане хубавица :thumbsup: И кабриолети :chug:

15 Фев 2014 22:19

Благодаря ви колеги ... само да кажа ако на някой му изкочи нещо интересно като части за преди фейса (прагове , задна добавка или спойлер от мтех 1) да пише :)

29 Апр 2014 19:05

Пъзелчето лека полека се нарежда , вече взех и задната М тех 1 добавка ... живот и здраве лятото сме на боя и претапециране !

29 Апр 2014 23:44

Успех и от мен! :thumbsup:

16 Май 2014 20:59

Благодаря колега ... аз да продължа списъка с нещата ... да живее ибей ... вече имаме чисто нови пружинки от AP и ново плексигласово стъкло за гюрука, както така и гумен лип заедно със заден капак за багажника (без кит) !!!

17 Юли 2014 20:22

Имаме раздвижване , колата е в насипно състояние всички части по екстериора са налични (чакам само една лайстна за пасажерската врата да пристигне от Германия) почиства се цялото купе и ще се боядисва идната седмица ... Ще избягаме малко от оригиналната боя , но се надявам поне ,че ще си заслужава! Очаквайте снимки скоро ... :)

02 Яну 2026 05:05

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Добави отговор