Дата и час: 17 Сеп 2026 05:47

Time zone: Europe/Sofia [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  Страница 5 от 10
 [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Е30...Отново!
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2013 21:39 
Toruk Makto
Аватар

E30: 324td
Честно казано, някак си ми стои странно сивото рекаро в син интериор. Не си пасват като цветове, поне според моето лично мнение.
Дървения лост е поправим, както и волана.
Но аз бих претапицирал седлата в кожа и в цвета на интериора, най-малко. Което го казвам пак с малко резерви, защото пък няма да отговарят на боята на колата. Или другото, което е по-подходящо според мен - кори на вратите, мокет и т.н. от ИС.
С ръка на сърцето ти казвам - тая кола си плаче за чисто черен кожен салон и интериор. Мое мнение.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Авг 2013 21:58 
Млад ТЕХНИК
Аватар

E30: 4 цилиндрови :}
Задължително смяна на корите с черни кожени такива :thumbsup:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Авг 2013 22:52 
Аватар

Снимките не дават добра представа. Няма как да се съглася, че светло сиво и светло синьо не си подхождат. Изглежда различно от обичайните цветови комбинации и дава визуален простор на купето. Идеята за изцяло черен интериор не е лоша, още повече, че тук във Варна има кой да я направи както трябва. Виждал съм направено такова рекаро в комбинация от черен плат и алкантара с дискретни сини шевове. Вярно, че не е REALOEM, но изглеждаше страхотно и ново. С черни кори, черен таван и мокет ще стане много добре, но това е само хипотеза далеч в бъдещето :thumbsup:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Авг 2013 22:52 
Аватар

E30: мечта
Може и боя :p

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2013 00:29 
Toruk Makto
Аватар

На сива Е30-ка най върви чисто черен салон.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2013 00:53 
Кумът
Аватар

E30: 92' E30 M40 cabrio
Abarth77 написа:
Снимките не дават добра представа. Няма как да се съглася, че светло сиво и светло синьо не си подхождат. Изглежда различно от обичайните цветови комбинации и дава визуален простор на купето. Идеята за изцяло черен интериор не е лоша, още повече, че тук във Варна има кой да я направи както трябва. Виждал съм направено такова рекаро в комбинация от черен плат и алкантара с дискретни сини шевове. Вярно, че не е REALOEM, но изглеждаше страхотно и ново. С черни кори, черен таван и мокет ще стане много добре, но това е само хипотеза далеч в бъдещето :thumbsup:

Да ти е честита!
За мен е безумие да посегнеш на интериора!!! :shock: :shock: :shock:
Може да си купиш друг салон и да го тапицираш, но на фона на изчезващите исови салони е безумие да го развалиш.
Колата изглежда страхотно, само се увери че всичко свързано с ръжди е изпипано както трябва. И друг съвет е ако слагаш какъвто и да е друг мотор го прави с документи и озаконяване на мотора, щото като да плеснеш само някаъв мотор без документи е безумие.
Можеш да сложиш пакет и ще изглежда по-добре, но и така е свежарка. За халогените е задължително!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2013 10:04 
Toruk Makto
Аватар

Какво толков им харесвате на тия ИС-ови салони, не ми е много ясно... щото едно качествено претапициране с черна кожа е къде-къде по-добрия вариант. Навемето е трябвало да се ръснеш за кожен салон, а в немското мобиле се води като допълнителна екстра.
И проблема не е в самите седла, а до комбинацията седла-кори-мокет.
Сиво и синьо - ето това е безумието, Васко. Със сигурност тая кола не е излязла така от завода, а през годините някой е слагал вътре каквото е намерил. :?
Освен това, сива кола със син интериор - WTF? :shock:
Дет вика Иван - поне черни кори и сив мокет, та да се пооправи малко работата.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2013 10:52 
Аватар

Прав си, че рекарото е слагано допълнително. Но комбинацията сив екстериор и син интериор съм я срещал често в екземплярите с малки мотори. Само че седалките са обикновени и също в такъв син плат - и вътре си посинял целия :hihi: А иначе вариантите се оказват мноооого: http://www.rtsauto.com/e30-seat-upholst ... s-by-year/

Васко, благодаря за пожеланията. Относно мотора и документното оформяне на нещата - ще видим :roll: Редът вече е друг. От месец март 2013г. има приета нова наредба за регистрация на технически променени автомобили. Един приятел тук направи от Е34 tds - Е34 бенинов осмак и нещата вече не са както бяха. Преразказвам от първо лице: Дойде чичо "Ханс" от DEKRA, усмихнат, мустакат чичко. Качи 34-ката на канала с валяците и започна да мери, гледа, проверява: двигател, трансмисия, кардан, мостове, спирачна система, всичко да е както са казали инженерите на BMW, че трябва да бъде...Вдъхнови се, щото явно колата му напомни младостта му, цъка, цъка, "Zehr gut auto" на няколко пъти и излезе с мръсна газ от халето." Така срещу "скромната" сума от 600-700лв. моят човек получи сертификат от DEKRA, пререгистрация и т.н. Сега е с редовен V8-ак. Тъй че двигателят е само едната страна на нещата. За да тръгнеш към узаконяване вече всичко по колата трябва да е като вграденото от производителя или по-добро, но от сериозен доставчик, дето чичо ти Ханс е чувал за него :hihi: :hihi:

Последна промяна Abarth77 на 29 Авг 2013 13:29, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2013 13:15 
Аватар

Renegade написа:
Какво толков им харесвате на тия ИС-ови салони, не ми е много ясно...

Мен ако питаш този тип салон, който имах на кабриолета ми беше любимия!

Прикачени файлове:
E30seats-2.JPG
E30seats-2.JPG [ 13.63 KiB | Прегледано 8581 пъти ]

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2013 13:38 

искаш ли от м3 спорт ево :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  Страница 5 от 10
 [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща

Time zone: Europe/Sofia [ DST ]